توسعه ی میدان گازی فاز19پارس جنوبی ، تاسیسات خشکی

توسعه ی میدان گازی فاز19پارس جنوبی ، تاسیسات خشکی

خدمات مهندسی و ICAPS

– آماده سازی تعریف سیستم و زیرسیستم ها و نشانه گذاری P&ID

– آماده سازی مرتبط با راه اندازی ، شروع و تست عملکرد پایگاه داده

– آماده سازی MDR شامل پیش راه اندازی ، رویه های راه اندازی و رویه های آزمایشی عملکرد

– مرور راهنمای دستی عملیاتی

– راه اندازی و شروع نرم افزار مدیریت (ICAPS)

– آماده سازی فرم های چک لیست (ICAPS)

– آماده سازی فرم های تست (ICAPS)

– مشارکت در جلسات ساخت و راهنمایی تیم عملیاتی مطابق با رویه های پیش راه اندازی و راه اندازی

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

خدمات HSE

– مدیریت و نظارت بر سیستم های سلامت و ایمنی ، حفاظت محیطی و اطفاء حریق

– نظارت و توسعه ی خدمات HSE در سایت

– مدیریت و بهره برداری از کلیه خدمات بهداشت حرفه ای پالایشگاه

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

نظارت بر پیش راه اندازی،راه اندازی،شروع و تست عملکرد و نگهداری

 نظارت بر پیش راه اندازی

– محاسبات راه اندازی

– محاسبات شروع پروژه

– محاسبات تست عملکرد

– محاسبات نگهداری در انبار و نظارت بر نگهداری در سایت

– تجهیز و عملکرد کارگاه تعمیرات

 

 

در مورد پالایشگاه دهم فاز 19

پالایشگاه دهم فاز 19 ، از جمله پالایشگاه های گازی پارس جنوبی است که برای پالایش گاز طبیعی حاصل از میدان گازی پارس جنوبی به وجود آمده است. این پالایشگاه ها در استان بوشهر- بندر عسلویه واقع شده اند.

فاز ١٩ پارس جنوبی شامل چهار (١+٣) سکوی دریایی جمعا شامل ٢١ (٦+١٥) حلقه چاه در فاصله ١١٠ کیلومتری ساحل کنگان، دو رشته خط لوله ٣٢ اینچ دریایی انتقال گاز به طول تقریبی (هر خط) ١١٠ کیلومتر، دو خط لوله ٤ اینچ دریایی جهت انتقال محلول منو اتیلن گلایکول به طول تقریبی (هر خط) ١١٠ کیلومتر، یک خط لوله ٣٦ اینچ دریایی ترمینال میعانات گازی به طول تقریبی ٦ کیلومتر و دو خط لوله ١٨ اینچ دریایی کلد (اینکونل ٦٢٥) بین سکوهای اقماری و اصلی به طول کلی تقریبی ١٥ کیلومتر است.

توسعه فاز ١٩ پارس جنوبی به دلیل قرار گرفتن آن در بلوک مرزی با میدان گنبد شمالی در قطر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چراکه مهاجرت گاز به سمت قطر و تاخیر در توسعه این میدان، سبب برداشت بیشتر کشور رقیب از سهم ایران می شود، این حساسیت اما نتوانست دولت قبل را مجاب کند که سرعت توسعه این فاز را که به اندازه ٢ فاز متعارف است تسریع بخشد و اولویت را به توسعه این فاز اختصاص دهد.

فاز ١٩ پارس جنوبی بی شک یکی از پروژه‌های پیشرو پارس جنوبی است که رکوردهای منحصر به فردی در خود ثبت کرده است، شرکت‌های پتروپارس، پتروپارس ایران و مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی، پیمکانکاران اجرای این پروژه در شرایطی کارشان را آغاز کردند که صنعت نفت در شرایط سخت تحریم قرار داشت و محدودیت منابع مالی و توقف ورود برخی تجهیزات مشکلات اجرای این ابر پروژه را دو چندان کرده بود.

 هدف از اجرای فاز ١٩ پارس جنوبی تولید روزانه ٥٦,٦ میلیون مترمکعب گاز غنی، ٧٥ هزار بشکه میعانات گازی، ٤٠٠ تن گوگرد و همچنین تولید سالانه ١.٠٥ تن گاز مایع “LPG”(پروپان و بوتان)، یک میلیون تن اتان به منظور تامین خوراک واحدهای پتروشیمی است.

 طرح توسعه فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی در خرداد ماه 1389 توسط شركت نفت و گاز پارس (POGC) و در قالب یك قرارداد EPC به كنسرسیومی متشكل از شركتهای پتروپارس لیمیتد و پتروپارس ایران (جهت اجرای تاسیسات خشكی و عملیات حفاری) و شركت مهندسی تاسیسات دریایی ایران (جهت ساخت و اجرای سكوهای دریایی و خطوط لوله زیردریایی) و تحت رهبری شركت پتروپارس واگذار گردید.

تاسیسات خشكی فاز 19 پارس جنوبی در حاشیه خلیج فارس، در منطقه تمبك با مساحتی در حدود 5/218 هكتار بین پالایشگاه های فازهای 11 و 12 پارس جنوبی و در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس 2 واقع شده است. چاه ها و سكوهای فراساحلی این پروژه در فاصله حدود 120 كیلومتری از سواحل نیلگون خلیج همیشه فارس واقع شده است.

در این پالایشگاه گاز ترش پس از شیرین سازی در 4 ردیف فرآورش گازی جهت استفاده داخلی به خط ششم لوله سراسری تزریق می گردد. میعانات گازی جدا شده در پالایشگاه نیز توسط خط لوله زیر دریایی و SPM صادر و LPG تولیدی نیز برای صادرات و یا استفاده در پتروشیمی های داخل كشور مورد بهره برداری می گردد.

به دلیل پیشرفت های چشمگیر طرح توسعه فاز 19 میدان گازی پارس جنوبی در سال 1393، این پروژه به عنوان اولویت اول جهت راه اندازی در نظر گرفته شد. امید است مراحل اولیه راه اندازی این فاز در 1394 محقق گردد.

پروژه فاز 19 پارس جنوبی، اولین پروژه ای است كه در آن شركت پتروپارس ایران به عنوان بازوی اجرایی شركت پتروپارس، به عنوان یك پیمانكار EPC ایفای نقش می نماید.

دفتر مرکزی


  • بوشهر-بندر کنگان-خیابان ساحلی،جنب گمرک قدیم،ساختمان POMC
  • تهران، سعادت‌آباد، بلوار فرهنگ‌، نبش کوچه عرفان‌، ساختمان اصلی پتروپارس، طبقه همکف
  • 021294410000
  • info@pomcak.com

ساعت کاری


شنبه
16:00 - 07:00
یکشنبه
16:00 - 07:00
دوشنبه
16:00 - 07:00
سه شنبه
16:00 - 07:00
چهارشنبه
16:00 - 07:00
پنج شنبه
16:00 - 07:00

تمام حقوق برای شرکت بهره برداری و مدیریت پتروپارس آریاکیش محفوظ است.