وزیر نفت در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی از تلاش پتروپارس و شرکت ملی نفت ایران برای افزایش تولید به منظور مقابله با عدم تعادل گاز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل گروه پتروپارس، اوجی در جلسه علنی 8 مهرماه مجلس شورای اسلامی حضور یافت. وی در بخشی از گزارش خود از تلاش برای رفع کاهش فشار گاز در زمستان خبر داد و گفت: امسال همکاران ما در وزارت نفت برنامه ریزی های کوتاه مدتی برای رفع مشکل فشار گاز انجام داده اند.

وی افزود: امسال فاز یک پروژه توسعه فاز 11 پارس جنوبی با تلاش پتروپارس و کارکنان شرکت ملی نفت ایران با برداشت روزانه 14 میلیون مترمکعب به بهره برداری می رسد. وزیر نفت همچنین گفت: ۷۴ تا ۷۵ درصد گاز مورد نیاز ایران از میدان مشترک پارس جنوبی تامین می‌شود.


طی حکمی از سوی مدیرعامل شرکت نیکو، فرخ علیخانی به عنوان مدیرعامل شرکت پتروپارس منصوب شد.

علی اکبر پورابراهیم در حکم خود آورده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به تایید مجمع عمومی شرکت پتروپارس، به موجب این حکم به سمت مدیرعامل و عضو اصلی هیئت مدیره شرکت پتروپارس منصوب می شوید. "

وظایف آن شرکت شامل موارد زیر است:

- اجرای مجدانه طرح ها و پروژه های در دست اقدام شرکت به ویژه طرح ها و میادین مشترک با اولویت بالا،

- حفظ و توسعه منابع انسانی ارزشمند شرکت توسعه پتروپارس،

- انتقال و بومی سازی دانش و فناوری های نوین در اجرای طرح ها و پروژه ها و

- ایجاد ساختار و سازماندهی برای حضور شرکت در پروژه های میانی صنعت نفت.

در پایان بر استخدام نیروهای متعهد، متخصص و با انگیزه بالا تاکید و آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و تمامی همکاران دارم. در پایان از خدمات ارزنده دکتر قلاوند در مدت تصدی سرپرستی شرکت پتروپارس قدردانی می نمایم.


مدیرعامل شرکت بهره برداری و مدیریت پتروپارس (POMC) از راه اندازی مجتمع پلیمر پادجم توسط این شرکت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل گروه پتروپارس، امیر شهرام زمان با اشاره به اینکه این عملیات در پی انعقاد قرارداد با شرکت پتروشیمی توسعه پلیمر پادجم آغاز شد، گفت: طبق شرح وظایف قرارداداین پتروشیمی ،این مجموعه در مدت 18 ماه تکمیل و توسط POMC با فعالیت هایی مانند نظارت بر عملیات پیش از راه اندازی، اجرای عملیات راه اندازی، راه اندازی و تست عملکرد کیفی به بهره برداری می رسد.

زمان با بیان اینکه این مجتمع در زمینی به مساحت 15 هکتار در فاز 2 منطقه ویژه اقتصادی پارس در عسلویه ساخته شده است، گفت: با بهره برداری از این مجتمع حدود 200 هزار تن ABS و حدود 60 هزار متریک تن لاستیک سالانه تولید می شود که از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری می کند».

لازم به ذکر است که POMC یکی از معدود شرکت های ایرانی با تجربه و توانمند در زمینه پیش راه اندازی، راه اندازی و بهره برداری از مجتمع های بالادستی و پایین دستی صنعت نفت و گاز می باشد.


وزیر نفت با تاکید بر اقدامات انقلابی در توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، از تکمیل چاه‌های فاز اول تا یک ماه آینده و امکان برداشت روزانه ۱۱ میلیون مترمکعب گاز از زمستان امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل گروه پتروپارس، وی در بخشی از سخنان خود در برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به تاخیر در توسعه و بهره برداری از فاز 11 پارس جنوبی در گذشته، گفت: در این دولت، کار انقلابی توسط شرکت انجام می شود. با شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت و گاز پارس و پتروپارس به عنوان پیمان کار اتفاق افتاد و با ابتکار کارشناسان داخلی، سکوی 12C از طرح توسعه فاز 12 که افزایش بهره وری نداشت، مونتاژ و در موقعیت 11Bنصب می شود.

وی افزود: سکوی دیگر نیز به مناقصه رفته و ساخت آن چندین سال طول می کشد. خط لوله دریا به خشکی اجرا شد و چاه های فاز اول تا یک ماه آینده تکمیل می شود.

وزیر نفت در ادامه درباره اقدامات انجام شده برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی در دولت سیزدهم گفت: اکنون 705 میلیون متر مکعب از میدان گازی پارس جنوبی برداشت می شود که رکورد این برداشت در سال گذشته تغییر کرد و تنها فازی که بلاتکلیف است همین فاز 11 است که 20 سال از عمر آن می گذرد. تبدیل به یک طلسم شده و در این سال ها بین شرکت های خارجی رد و بدل شده و هیچ اتفاقی برای آن نیفتاده است.

تبدیل به یک طلسم شده و در این سال ها بین شرکت های خارجی رد و بدل شده و هیچ اتفاقی برای آن نیفتاده است.

فارسی